Jesus er veien, sannheten og livet

For så høyt har Gud elsket verden at Han gav sin sønn den enbårne, forat hver den som tror ikke skal fortapes, men ha evig liv. Joh 3.16

fredag 21. januar 2011

Jesus kommer snart igjen

Vi er i en tid der det er kristendom uten Den Hellige Ånd, frelse uten tilgivelse, og "Gud er så snill "at vi kan gjøre som vi vil bare vi er glade og har det bra. For han elsker oss og vil vi skal ha det bra. Så derfor kan vi gjøre alt som kjødet lyster til.

Skremmende tider, og det er ennå mere viktig og holde seg nær til Jesus og være fyllt med Den Hellige Ånd, for det er ånden som er den store forskjellen her. Et evangelium uten ånd, og et med. Hvilket vil du være i??

Ved at vi har olje på lampa, som jo betyr den Hellige Ånd, så er det den eneste muligheten vi har til å kjenne det som er rett og det som er galt. For det står at det skal være så likt inntil det ekte at selv den utvalgte skal bli ført vill om det var mulig. Så er det likevel ikke mulig fordi vi er fyllt med Den Hellige Ånd.

Så vær sikker på at du har fått evangeliet og Ånden, og ikke bare et tørt evangelium uten ånd, for da går man vill med en gang.

Tiden heretter er meget kort .


Jesus kommer igjen meget snart

2 kommentarer:

  1. Du har så rett når det gjelder at Jesus kommer igjen veldig snart. Jeg tror det vil vise seg at det blir større og større problemer i verden framover, og det gjelder å tro på Gud og følge Jesus. Man kan jo håpe på at Guds vilje skjer i menneskers liv likevel. Har forresten kommentert en post du hadde i 2009 angående en sannsynlig profeti eller syn om endetiden relatert til Norge.

    SvarSlett
  2. Takk for et godt og alvorlig innlegg!! Jeg går ofte å nynner på en sang som går som denne.."Tiden er kort nå det gjleder, være på vakt hver en stund!" Det vil jeg være. Være på vakt slik at lampen med oljen hele tiden er full!

    Hilsen Merethe

    SvarSlett